Ons aanbod | ECA

Meeting/Seminar

Een internationaal congrescentrum in het prachtige kader van een van de oudste en best bewaarde dierentuinen in Europa, dat vind je nergens anders dan in hartje Antwerpen. Duurzame contacten leggen, diepgaande gesprekken voeren, inspireren en elkaar ontmoeten in een historisch en groen kader, midden tussen de exotische dieren. Elisabeth Center Antwerp ten voete uit.

Networking with a view on ZOO Antwerp

Exibition

Niet enkel vergaderingen maar ook tentoonstellingen zijn mogelijk in het Elisabeth Center Antwerp. Interesse? Neem contact op met ons salesteam. 

Product Presentation

Modeshow of product launch? Allemaal mogelijk in Elisabeth Center Antwerp. Voor concrete vragen kan je contact opnemen met ons salesteam.

Aquariumdiner

Heerlijk dineren oog in oog met zwartpuntrifhaaien en de anemoonvissen? Verwen je genodigden met een exclusief diner in het vernieuwde Aquarium van ZOO Antwerpen. 

Na de verwelkoming en een staande receptie, neem je plaats aan stijlvolle, hoge ronde tafels tussen de bewoners van het Aquarium. Hier geniet je van een culinair hoogstaand driegangenmenu en bewonder je een boeiende onderwaterwereld met als pronkstuk één van de grootste rifaquaria van Europa. 

Bij aankomst én bij vertrek maak je bovendien een feeërieke avondwandeling in de ZOO. Heel indrukwekkend."

Dinner@ZOO

Geniet van een exclusieve avond uit met een heerlijk diner en een betoverende avondwandeling in de slapende ZOO.

Het diner kan geanimeerd worden door een ZOOverteller, één van onze artiesten of een muzikaal intermezzo. Na het diner kan je genieten van een avondwandeling zowel op eigen gelegenheid, met enkele gidspunten in het park, of begeleid door gidsen.

Dit arrangement kan geboekt worden vanaf 50 deelnemers.